Šaponjić na izlaznim vratima Atletika. Evo koji klub ga želi!

Jedan od velikih talenata srpskog fudbala i “zlatni orlić” sa Novog Zelanda Ivan Šaponjić, je na pragu odlaska iz Atletiko Madrida.

Visoki napadač je mlad napustio Partizan i prešao u redove Benfike. Ipak, u dresu portugalske ekipe se nije naigrao fudbala, baš kao ni njegov vršnjak Luka Jović. Više je igrao za “B” tim ekipe iz Lisabona.

Greatodds

U sklopu transfera Žoaa Feliksa prešao je iz Benfike u Atletiko iz Madrida, ali je i u Madridu dobijao šansu na kašičicu. Jednu polusezonu je proveo na pozajmici u Kadizu, ali se vratio na stadion “Vanda Metropolitano”.

Sada bi Ivan Šaponjić mogao da spašava karijeru. Navodno, za Srbina je zainteresovan švedski Đurgarden. U trećeplasiranom timu švedskog prvenstva nisu hteli ni da potvrde, ni da demantuju ovu vest.

“Nije nikakvo iznenađenje da postoje spekulacije u ovom delu godine. Imamo kontakte sa nekoliko igrača, ali ne želim da ih pojedinačno pominjem”, rekao je Anderson, sportski direktor Đurgardena.

Ostaje nam da vidimo šta će se izdešavati, a ovo je verovatno dobra prilika da ne propadne još jedan veliki talenat iz naše zemlje.

Napišite komentar

view all comments