Olimpijski komitet proglasio najboljeg sportistu i sportistkinju za 2021. godinu!

Filip Filipović i Jovana Preković su ove godine ostvarili sjajne rezultate i za to su zasluženo i nagrađeni!

Oni su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pa je nagrada koju su dobili potpuno zaslužena. Naime, Olimpijski komitet Srbije je njih dvoje imenovao za najboljeg sportistu i sportistkinju u našoj zemlji za godinu koja se bliži kraju.

Greatodds

Filipović je osvojio ovu titulu u veoma jakoj konkurenciji, u kojoj su bili najbolji svetski teniser Novak Đoković, streljaši Damir Mikec i Mihajlo Sebić, rvač Zurabi Datunašvili, džudista Aleksandar Kukolj, bokser Vladimir Mirončikov i vaterpolisti Branislav Mitrović i Filip Filipović.

Ono što je interesantno, jeste da se u konkurenciji za pomenutu titulu nije našao nijedan fudbaler, kao ni košarkaš.

I kod dama je bila izuzetno jaka konkurencija, pošto su se u borbi za ovu prestižnu nagradunašle tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, odbojkašica Tijana Bošković, atletičarka Ivana Vuleta, džudistkinja Anja Obradović, košarkašica Sonja Vasić, karatistkinja Jovana Preković i Staša Gejo u sportskom penjanju.

Sve čestitke i samo neka ovako i nastave. Inače, Filip Filipović je nedavno proglašen i najboljim vaterpolistom na svetu.

NEMA MU RAVNOG: Bivši kapiten reprezentacije Srbije najbolji igrač na svetu!

Pored svega toga, Novak Đoković je danas proglašen za najboljeg sportistu Evrope. Sve lepša od lepše vesti kada je srpski sport u pitanju.

Veliko priznanje: Novak proglašen za najboljeg sportistu Evrope u 2021. godini!

Napišite komentar

view all comments