SADA JE SVE POZNATO: Ovo je klub koji je Borjanu spremio ugovor do 2025. godine!

Status kapitena je poznat, barem što se uprave kluba tiče. Crvena zvezda neće da pusti Milana Borjana koji je izrazio želju da napusti klub.

Takav je stav rukovodstva, koje je tako stavilo tačku na ovu priču. U klubu su nedvosmisleni, da će kapiten i u 2022. godini predvoditi ekipu u trci na tri fronta.

Greatodds

Čuvar mreže je godinama unazad temelj uspeha crveno-belih i posle četiri i po godine je došlo do zasićenja. Nedavno je dobio ponudu iz MLS lige, a sada je poznato i od koga.

Kako “MaxBet sport” saznaje, u pitanju je Toronto.

Klub iz Kanade, čiji je Borjan standardni reprezentativac, spreman je da mu ponudi ugovor do kraja 2025. godine, uz odlične finansijske uslove. Međutim, za sada sve stoji, pošto su u Ljutice Bogdana spustili rampu na Borjanov odlazak. To, razume se, ne znači da će Toronto da odustane od golmana šampiona Srbije.

Spominje se i da sve pomno prati Montreal, ali da je Toronto za sada u prednosti. Već duži period ima u planu niz pojačanja i angažovanje Borjana jedan je od prioriteta Toronta. Član ovog kluba postaće i Lorenco Insinje, fudbaler Napolija koji će uskoro da potpiše ugovor i na leto da se preseli u Kanadu.

ZVEZDI STIŽE MILION EVRA: Štoper crveno-belih odlazi u Segundu!

Napišite komentar

view all comments