Lazetić iskren: “Jedva čekam utakmice”!

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se u Turskoj za sve izazove koji ih očekuju u toku prolećnog dela sezone, a mladi talentovani Marko Lazetić izneo je utiske nakon tri treninga koje je njegov tim odradio.

“Prošla su tri treninga, za sada rad nije toliko naporan. Krećemo polako, ulazimo u ritam i svaki naredni dan će biti sve teže. Niko ne voli “suvo” trčanje, ali to je obavezni deo fudbala tako da svi ćemo odraditi taj segment priprema kako bi bili spremni za nastavak sezone”, počeo je Lazetić.

Greatodds

Istakao je momak rođen 2004. godine da jedva čeka utakmice u crveno-belom dresu, da svi u ekipi imaju maksimalan pristup trenažnom procesu, a govorio je i o tome kako provodi slobodno vreme između treninga.

“Utakmice jedva čekam, obožavam da igram mečeve. Čekam da dobijem šansu i pokušaću da je maksimalno iskoristim. Igramo tek u drugoj fazi priprema, ali jedva čekam utakmice i nadam se da ćemo sve pobediti. Za mene je svaka utakmica, nije bitno da li je Kup Srbije, prvenstvo, Liga Evrope ili Liga šamnpiona, ulazim maksimalno, sto posto spreman, kao i svi kako bi ispunili naše ciljeve. Nije bitno da li je to utakmica ili trening. Ima vremena za odmor između treninga, uglavnom ga iskoristim da se čujem sa porodicom, devojkom ili da igram igrice”, zaključio je Lazetić.

Napišite komentar

view all comments