Kiks Portugala u Dablinu. Ipak, Srbija mora da pobedi u nedelju! (VIDEO)

U utakmici 9. kola grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, Republika Irska i Portugalija odigrali su nerešeno rezultatom 0:0. Za Srbiju to znači da u Lisabon mora po tri boda.

Uspeli su Irci u onom najvažnijem, a to je da neutrališu ili potpuno zaustave kreativnost Portugalaca. Taj recept bi mogao da prepiše Dragan Stojković Piksi za samo tri dana u Lisabonu. Irci prosto nisu dali Portugalcima da dišu, Ronalda su tukli kada god su mogli.

Za Srbiju je stigla i jedna odlična vest iz Irske. Naime, Pepe je za samo deset minuta dobio dva žuta kartona i zaradio crveni, pa neće igrati u nedelju u odlučujućem meču sa Srbijom za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Irci su u nadoknadi vremena čak postigli i gol, ali je on poništen zbog faula nad golmanom Ruijem Patrisijom. Na kraju 0:0, ali je ovo rezultat koji ide više u korist Portugalcima. Sada se tek vidi kolika je šteta što nismo odneli pobedu iz Irske, sada bi nam i nerešeni rezultat odgovarao. Ali, idemo napred i idemo po pobedu.

Srbija i Portugalija imaju sada isti broj bodova 17, ali ekipa Fernanda Santoša ima bolju gol razliku, koja odlučuje ukoliko dve reprezentacije imaju isti broj bodova na kraju kvalifikacija. Dakle, Portugalu odgovara i remi, dok Srbija mora u Lisabon po pobedu.

Poker Srbije protiv Katara pred put u Portugal! (VIDEO)

Napišite komentar

view all comments