Vučelić: ,,Nije iznenađenje što smo prvi, imamo mnogo korektnije suđenje i niz drugih preduslova”

Predsednik Partizana Milorad Vučelić istakao je pre početka zimskih priprema crno-belih da je tim iz Humske jako blizu osvajanju titule, a da to pokazuju igre iz prvog dela sezone.

Želim da svim partizanovcima čestitam jesenju titulu. Kažu analitičari koji su precizno to izračunali, da je ovo najbolja jesenja sezona u bogatoj istoriji Partizana. To su činjenice i matematika, ali ja znam živeći sa vama koliko je to pokriveno znojem, naporima, koje ste pokazali u svim takmičenjima. Mi smo jesenji šampioni sa prednošću koja nam daje velike izglede da osvojimo šampionsku titulu. Kod nas postoji izreka prvo skoči, pa reci hop, a kod nas to znači da smo u skoku, i to rekordnom, samo treba još da kažemo hop – rekao je Vučelić.

Greatodds

On je naglasio da očekuje još jednu veliku generaciju igrača Partizana.

– Zanimljivo je da je ovo godina da je Partizan prvi u ovom momentu kada je srpski fudbal u usponu, takođe je tu i uspeh reprezentacije. Nije iznenađenje, imamo i mnogo korektnije suđenje i niz drugih preduslova. Vi koji ste mladi, idete prvi ili drugi put na pripreme, treba da znate da neko treba da zameni Mitrovića, Lukića, Živkovića… da ne nabrajam dalje, jer treba da zamenite igrače koji su okosnica reprezentacije.

Zvanično: Stanojević produžio ugovor sa Partizanom!

Napišite komentar

view all comments