LEGENDARNA TENISERKA TVRDI: Za Novaka je najbolje da ne igra na AO!

Prvi teniser sveta Novak Đoković još uvek je u nemilosti vlasti Australije, pa je njegova budućnost u Melburnu i nastupu na Australijan openu još uvek neizvesna.

Srpskom teniseru je po drugi put poništena viza, tako da će morati ponovo da izađe pred sudiju.

Greatodds

Nekadašnja najbolja igračica sveta Žastin Enan, misli da je najbolje da Novak ne nastupi na Australijan openu.

“Mislim da je najbolje u ovom trenutku da ne igra na turniru. Kada je nešto toliko komplikovano, ne kažem da Đoković ne treba da se bori, zato što misli da je to prava stvar, ali mislim da je sada dokazano da mnogi Australijanci ne žele da ga vide kako igra. Zato je možda najbolje za sve, za tenis, za turnir, možda i za njega, da ne nastupi”, rekla je bivša broj jedan.

EPILOG SUĐENJA: Ceo slučaj se prebacuje na Savezni sud. Evo kada će Novak biti saslušan!

Pored nje i mnogih drugih, oglasio se i legendarni trener Nikola Pilić povodom situacije oko Novaka Đokovića i odluke australijskih vlasti da mu ponovo ponište vizu.

“Nisam iznenađen ponovnim ukidanjem australijske vize Novaku Ðokoviću jer su političari odlučili da preko Novaka dobiju neke političke poene”, rekao je za “Tanjug”.

“Odluka o ukidanju vize koja je doneta danas, mogla je biti doneta u sredu. Sudija je sigurno u kontaktu sa vlastima Australije”, rekao je on.

“Mogli su da kažu Novaku da ne može da igra i da ne dolazi, a ne da mu direktor turnira i lekari daju zeleno svetlo, a kad je stigao tretirali su ga kao kriminalca. Novak to nije zaslužio i neka ih je sramota”, zaključio je Nikola Pilić.

OGLASIO SE I TENISKI SAVEZ: Ovo je napad na Novaka i planetarni sport!

Napišite komentar

view all comments