Jelena Đoković se oglasila i poslala emotivnu poruku svima!

Dva dana već traje agonija Novaka Đokovića i biće tako još najmanje do ponedeljka.

Najbolji teniser sveta nalazi se u jednom hotelu u Melburnu pod nazivom Park, koji nije baš na najboljem glasu i čeka odluku australijskih vlasti da li će da ga deportuju ili mu dozvole da se takmiči na prvom grend slemu sezone.

Greatodds

Današnji sveti praznik mnogi slave u krugu svojih proodica. Nažalost, Novak Đoković je udaljen od svojih najbližih i to ne iz dobrih razloga, a to posebno pogađa njegovu suprugu Jelenu. Ona se od početka ove situacije oglasila po prvi put i to objavom na Instagramu.

Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila“, napisala je Jelena Đoković.

Kirjos se oglasio u vezi Novaka i sve iznenadio svojom izjavom!

Napišite komentar

view all comments