DOGOVOR NA POMOLU? Zvezda pregovara sa centrom Lokomotive! (VIDEO)

Košarkaški klub Crvena zvezda je u pregovorima sa američkim centrom Alanom Vilijamsom, prenosi italijanski novinar Luka D’Alesandro.

Igrač Lokomotive iz Kubanja je na radaru crveno-belih, pošto nakon povrede ne može da vrati minutažu koju je imao prošle sezone u ruskoj ekipi.

Greatodds

Prvi izbor na njegovoj poziciji je Džonatan Motli koji je, podsećanja radi, pre nekoliko dana dao 11 poena Partizanu u utakmici Evrokupa.

Crvena zvezda je kontaktirala Vilijamsa, upoznavanje je počelo, a hoće li do krajnjeg dogovora doći za sada nije poznato. Klub je danas imao izbornu Skupštinu i to može biti dodatni podstrek da se krene sa pojačanjima na neophodnim pozicijama.

Vilijams je u prošlosezonskom izdanju Evrokupa imao sjajan učinak i prosečno beležio 14.5 poena po utakmici, uz čak 12.5 skokova. Samom igraču će dobro doći da zaigra u Evroligi i to može da bude samo motiv više za prelazak u crveno-bele redove.

Njegov potencijalni dolazak mogao bi da znači i odlazak Maika Cirbesa kojem ističe ugovor u narednim danima, a svakako je doveden kao prelazno rešenje.

Čović ostaje na čelu KK Crvene zvezde i narednih 5 godina!

Napišite komentar

view all comments