BIVŠI IGRAČ PARTIZANA TVRDI: Evroligu Partizan očekuje i radi se na tome i na terenu i van terena!

Saša Pavlović, bivši igrač Partizana, govorio je o svojim utiscima o klubu ove sezone, kao i o planovima u budućnosti!

Bivši košarkaš Klivlenda otvorio je dušu za u intervjuu za “B92”.

Greatodds

Kako sam kaže, bio je u crno-belima kada je bio najteži period, a sada se vidi svetlo na kraju tunela.

“Nije bilo lako. Ostoja Mijailović je došao u veoma teškoj situaciji, bilo je i uspona i padova ali ostali smo svi zajedno. Dali smo svi sve od sebe i iskreno mislim da Partizan van terena izgleda nikad jače. Mnogo jak Upravni odbor, velikih mogućnosti. Imamo najboljeg trenera u Evropi, ekipa izgleda fenomenalno i samo reči hvale. Čast mi je što sam i dalje deo toga. Kad god je Partizan u pitanju na bilo koji način da mogu da pomognem, velika mi je čast”, izjavio je Pavlović.

Naravno, dolazak Željka Obradovića obradovao je navijače, ali za titule je potrebno strpljenje.

“Potrebno je strpljenje, dosta rada. Dolaskom Željka svi očekuju titule. U Partizanu mi iskreni navijači uvek očekujemo da budemo prvi na svim tabelama. A sada su ta očekivanja dosta realnija ali trebaće vremena. Treba da se složi dosta kockica, ekipa se upoznaje ali pod vođstvom takvog trenera bez sumnje će doći do rezultata”, dodao je bivši igrač crno-belih.

Dolaskom novog trenera formirao se i novi tim, spoj mladih i iskusnih igrača, koji za sada deluje odlično na terenu.

“Sviđa mi se kompletna ekipa. Ne bih izdvajao nikoga posebno ali ima dosta dobrih, mladih igrača. Evo Madar je fenomenalan igrač, to svi vide. Veliki talenat, veliki potencijal ali naravno, mora mnogo da se radi da bi postao ono što može da bude. Glas je sve iznenadio, stvarno igra fenomenalno iz utakmice u utakmicu deluje kao da napreduje. Panter je tu lider ekipe i dosta znači, vidi se kada ne igra koji je to manjak na terenu. Pa Dangubić koji igra fenomenalno i onako kako treba da se igra za klub kao što je Partizan. Koprivica mladi od koga se to nije očekivalo odmah, i on deluje kao da napreduje svaku utakmicu. Što se mene tiče sve izgleda fenomenalno, kao i uvek. Ali ovo je stvarno nešto što daje veliku nadu svima nama”, kazao je bivši igrač Partizana.

Navijači crno-belih već godinama očekuju Evroligu, a evo šta na to kaže Saša.

“Evroligu Partizan očekuje i radi se na tome i na terenu i van terena. Mislim da se polako sklapaju kockice. Partizan je klub koji zaslužuje da konstantno bude u Evroligi. Malo je nedostajalo rezultata poslednjih godina, ali ide u tom smeru i pozitivna su očekivanja i baš optimistična“, dodao je Pavlović.

Kao bivši NBA igrač prokomentarisao je i Nikolu Jokića o kome je pričao u superlativu.

“Ubedljivo najbolji igrač u NBA ligi, tu nema priče o tome. Mislim da se takav igrač nije rodio nikad i neće u sledećih 100 godina. Način na koji on dominira u nečemu što uopšte nije taj stil košarke je nešto fenomenalno. Niti je ikad bio takav igrač, niti može da se nađe niti će biti dug jedan period. Način na koji igra je totalna dominacija. Ja verujem da je u Americi to neverovatno za njih. Mislim da ne mogu da veruju da ne mogu da zaustave čoveka koji nije brži, nije skočniji od njih. Međutim, prokomentarisao sam nedavno sa nekim da je on u stvari najbrži igrač u NBA. On je sekund brži od svih najbržih košarkaša NBA. Nebitno atletika i skočnost, on je najbrži igrač u NBA”, zaključio je Saša.

Obradović: ,,Imamo praktično jedan dan za pripremu utakmice”

Napišite komentar

view all comments