AMERIKANCI TVRDE: Bogdanović u Lejkersima?!

Američki mediji pišu o velikim planovima Los Anđeles Lejkersa, među kojima je i Bogdan Bogdanović!

Bivši igrač Partizana i košarkaš Atlanta Hoksa, jedna je od zanimljivih opcija za tim iz Los Anđelesa, pošto oni planiraju da tokom sezone naprave dodatne izmene u sastavu. Trenutna situacija u timu je takva da ne mogu da ponude mnogo zanimljivih igrača na tržištu, ali su za Bogdana napravili plan, tvrde američki mediji.

Greatodds

Kako prenosi “Atletik”, odnosno njihov novinar Džon Holindžer, postoji kombinacija po kojoj bi Bogdanović završio u dresu Lejkersa i to več u narednom periodu.

“Bogdan bi bio gotovo idealna dopuna kao jedan ‘snajper pogađač’ u Los Anđelesu. Pritom bi to činio na mnogo višem nivou nego igrači poput Elingtona i Monka koji u Lejkersima trenutno imaju tu ulogu”, napisao je on u autorskom tekstu tokom kojeg razmatra još neke opcije. Naravno da bi ih zanimali bekovi kao što su Portlandov Norman Pauel, Derik Vajt iz San Antonija ili Bostonov Markus Smart, ali bi morali da nađu nešto jeftinije”, istakao je Holindžer.

Pored toga, pitanje je i kako Atlanta gleda na taj trejd.

“Da li bi se Atlanta Houksi, posle osam uzastopnih poraza kod kuće, usudili da pomisle da Bogdan Bogdanović bude deo jednog takvog dogovora? On se muči ove sezone, a sledeće bi trebalo da zaradi 18 miliona, i to baš kada će njegov aktuelni klub da uleti u zonu plaćanja visokog poreza, ako zadrži sadašnji sastav ekipe“, zaključio je poznati američki novinar.

Po njegovom pisanju, Lejkersi bi za Bogdana mogli da daju mlade igrače Tajlena Horton-Takera i Kendrika Nana, kao i pik iz prve runde drafta 2027. godine.

Trener Denvera zaražen koronavirusom. Jokić i drugovi nisu igrali protiv “Ratnika”!

Napišite komentar

view all comments