STANKOVIĆ: Kladili su se na mene kao trenera, u trenutku kada nisam imao dana iskustva!

Dejan Stanković je u Crvenoj zvezdi od 2019. godine, kada je došao sa jako malo trenerskog iskustva i to kao pomoćnik.

Štaviše, kada se radi o samostalnom trenerskom poslu, Crvena zvezda je prvo iskustvo za Stankovića, ali sudeći po rezultatima, očigledno je da je napredovao i sazreo.

Greatodds

To je potvrdio i sam strateg crveno-belih u razgovoru za “Kurir”, a posebnu zahvalnost izneo je saradnicima u Crvenoj zvezdi.

“Sigurno je da sam sazreo! Tu idu pohvale klubu, direktoru Zvezdanu Terziću, Miti Mrkeli, našem predsedniku Tozi Mijailoviću. Svima, jer su se kladili na mene kao trenera, u trenutku kad nisam imao dana iskustva”, rekao je Stanković i dodao:

“Radio sam ja kao pomoćnik, ali to ne može da se meri sa ovim poslom. Sigurno je da sam napredovao u ove dve godine 300 odsto, ako ne i više”, rekao je Dejan Stanković.

Pored toga, istakao je i da ne bi tako napredovao da nije bilo igrača sa kojima je radio.

“Ali, ne bih išao napred da nije bilo momaka. Mogao sam da ulažem u sebe, ali bez odgovora na terenu to ništa ne bi značilo. Jednostavno, imamo igrače koji su svesni važnosti utakmica i kluba. Znaju čiji dres nose”, kaže Stanković i dodaje:

“Ovo će biti najlepše i najteže prvenstvo. Moraćemo da damo dosta toga na terenu i nećemo odustati ni centimetar. Zato, glava dole i da radimo. Što manje priče i mnogo rada. Najveća mi je želja da u maju obradujemo naše navijače, jer su uvek bili uz nas”, zaključio je Stanković.

Desni bek pred potpisom, a napadač Zvezde pred odlaskom!

Napišite komentar

view all comments