Zvezdini omladinci dobili novog trenera!

Novi trener omladinske selekcije Crvene zvezde biće doskorašnji strateg omladinaca Grafičara – Milan Stegnjajić, saopštili su crveno-beli.

Pre tri nedelje – Marko Neđić je preuzeo seniorski tim Grafičara, a u mečevima sa IMT-om i Brodarcem, omladinsku selekciju Crvene zvezde predvodio je njegov pomoćnik Petar Petrović. Ostvarene su dve pobede, ali će Petrović dalji trenerski razvoj nastaviti u Grafičaru, zajedno sa Neđićem.

Greatodds

 Sjajno je tokom jeseni omladinsku selekciju Grafičara predvodio Milan Stegnjajić, čovek koji je dugo u sistemu naše Omladinske škole i koji je trenerski zanat “pekao” kao pomoćnik Milije Žižića. Posle odlaska trenera koji je Grafičar iz treće uveo u drugu ligu, Stegnjajić je bio pomoćnik i Radomiru Kokoviću i onda preuzeo omladinsku selekciju našeg razvojnog tima na čijem kormilu je bio tačno godinu dana – piše u saopštenju Zvezde.

Stegnjajić nije krio zadovoljstvo.

– Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Omladinske škole Crvene zvezde na ukazanom poverenju i svakako sam počastvovan i zadovoljan ulogom koja mi je dodeljena. Ekipa je već formirana i dobro usklađena, a jasno sam upoznat sa potencijalom koji poseduju igrači. Trudićemo se da još malo ojačamo ekipu i da se unapredimo u periodu koji je pred nama. Ciljevi su jasni, da se kroz takmičenje razvijamo i napredujemo, ne zaboravljajući ni u jednom trenutku koji klub predstavljamo i kakve su nam rezultatske obaveze – rekao je Stegnjajić.

Talentovani fudbaler Radničkog iz Niša na meti Crvene zvezde!

Napišite komentar

view all comments