Zvezda protiv Milana sa navijačima!

Sjajna vest za sve „delije“ i vatrene navijače koji su jedva čekali povratak na tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Usred nešto bolje epidemiološke situacije, Crvena zvezda će protiv Milana u šesnaestini finala Ligi Evrope moći da igra pred svojim navijačima, posle skoro godinu dana.

Preporuka UEFA je da na tribinama neće moći da bude više od 30 odsto ukupnog kapaciteta stadiona, što iznosi nekih 17 hiljada mesta. Klub je saopštio da će karte biti puštene u prodaju, ali da bi Krizni štab mogao da promeni odluku.

„Prioritet pri kupovini karata za meč sa Milanom imaće vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Posle sezonaca prioritet u kupovini će imati članovi kluba (standard, junior plus, kao i plaćeni junior članovi od 1.1.2021.). Broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od raspoloživog kapaciteta stadiona, nakon odluke Kriznog štaba. Pozivamo i podsećamo navijače koji nisu obnovili članarinu da to učine u sledećih nekoliko dana kako bi bili eventualno u mogućnosti da dođu do željene karte za ovaj spektakl. Ovim potezom klub želi da se zahvali najvernijim navijačima, koji su uz Zvezdu i u ovim teškim trenucima“, navodi se u saopštenju FK Crvena zvezda.

Napišite komentar

view all comments