ZVEREV: Očekujem da sledeće godine titule osvajamo nas trojica!

Nemački teniser Aleksandar Zvezev smatra da će najveći broj trofeja sledeće sezone osvojiti Novak Đoković, Danil Medvedev i on, izjavio je za “Eurosport”.

“Mislim da će sledeća godina biti slična kao poslednjih šest meseci. Ranije se uvek pričalo o Federeru, Nadalu i Đokoviću, ali sada smo velike titule osvoljili Đoković, Medvedev i ja. Ne očekujem da će sledeće godine biti drugačije”, izjavio je Zverev.

Greatodds

Treći teniser sveta smatra da je dosta sazreo i da se to najbolje vidi u njegovoj igri.

“Postao sam mnogo smireniji. Nemam više 18 ili 19 godina, sazreo sam. Shvatio sam da moraš da budeš miran u važnim situacijama. Sve to je dosta doprinelo mojim dobrim igrama ove sezone”, rekao je on.

Teoretski, Zverev bi mogao nakon Australijan opena da postane svetski broj jedan, ako Đoković propusti turnir, a Nemac završi kao pobednik.

“Situacija sa Novakom i Australijan openom i dalje je pod znakom pitanja. Naravno, apsolutno se nadam se da će mu dozvoliti da igra. Postoji hiljadu matematičkih računica kako bih mogao da stignem do broja jedan, ali sve je to u domenu šta bi bilo kad bi bilo”, izjavio je Nemac.

Australijan open je na programu od 17. januara.

ZVEREV PRETI NOVAKU: Imam mnogo samopouzdanja, pobede su me učinile nepobedivim!

Napišite komentar

view all comments