Zvanično: Slavoljub Srnić u Crvenoj zvezdi

Danas je na sajtu kluba ozvaničena vest koja je obradovala sve navijače Crvene zvezde. Krilni fudbaler, Slavoljub Srnić vratio se u Crvenu zvezdu.

„Nijednog trenutka se nisam razmišljao oko povratka, bilo je samo pitanje da li sam potreban upravi i stručnom štabu. Ipak, svideo sam se treneru Stankoviću posle dve nedelje i već tada me je pitao da li želim da ostanem, a ponavljam, nisam se razmišljao uopšte. Sigurno će mi značiti to što sam već trenirao sa timom, uvideo sam šta je ono što šef stručnog štaba želi i šta mogu da očekujem. Imponuje mi i što mi je stiglo mnogo poruka podrške od strane navijača kada su čuli da treniram sa Zvezdom i što im je drago što sam se vratio“, rekao je Srnić.

„Gol Kelnu je obeležio moju dosadašnju karijeru i naravno da bih voleo da to ponovim protiv Milana. Međutim, neka se bilo ko upiše u strelce, samo da prođemo i napravimo još jedno čudo. U Novoj godini bih upravo to poželeo navijačima, klubu i sebi – da napravimo iskorak protiv Milana, koji je izvanredna ekipa i prođemo ih. Ako smo pobedili Liverpul koji je te sezone osvojio Ligu šampiona, sve je moguće“, istakao je Srnić.

Slavoljub Srnić je u svom prvom mandatu u Crvenoj zvezdi igrao u periodu od 2015. do 2019. godine. Igrao je 124 utakmice i postigao 15 golova. U januaru 2019. godine je otišao u Las Palmas, gde je postigao jedan gol na 36 utakmica.

Napišite komentar

view all comments