ZVANIČNO: Na Božić ćemo znati da li Novak nastupa na Australijan openu!

I dalje je neizvesno da li će najbolji teniser sveta Novak Đoković zaigrati na prvom grend slem turniru sezone Australijan openu.

Zahtevi za medicinsko izuzeće se drže u strogoj tajnosti, pa se ne zna da li ga je Novak poslao ili ne.

Greatodds

Direktor turnira u Melburnu Kreg Tejli istakao je da će sve da bude jasno 7. januara kada će da bude objavljen spisak svih učesnika Australijan opena. On je ponovio da se medicinsko izuzeće odobrava ili ne odobrava, ali da će sve odluke da ostanu u tajnosti.

“Izuzeće se odabrava ili se ne odobrava. Razlog za odobravanje ostaje privatna stvar, između podnosioca i komisije. Znamo za neke sportiste koji su se prijavili za izuzeće i ono im je odobreno. Na njima je da li će da podele te informacije javno“, rekao je direktor Australijan opena.

Kreg Tejli je govorio i o Novaku Đokoviću, tačnije njegovom učešću na prvom gren slem turniru u sezoni.

“Novak je jasno stavio do znanja da neće otkriti svoje zdravstveno stanje, kao ni to da li je vakcinisan ili ne. To je njegov izbor. Dosta toga saznaće se narednih dana.”

Australijan open se održava od 17. januara do 30. januara, a titulu brani urpavo srpski teniser Novak Đoković.

Ipak, nešto kasnije se pojavila informacija da će Novak Đoković nastupiti u Australiji, a i sam se oglasio povodom toga. Više o tome pročitajte na članku ispod.

Zvanično: Novak ide u Australiju!

Napišite komentar

view all comments