Zdjelar iskren: “Biću zadovoljan ako osvojimo bar 2 trofeja”!

U Humsku je stigao bez velike pompe i očekivanja, a postao je miljenik navijača i zamenik kapitena.

Situacija nije bila idealna po mene po dolasku u klub. Nisam igrao dugo, tri meseca sam trenirao sam. Prvih šest meseci nije bilo lako, nisam igrao dobro, ali nijednog dana nisam rekao da ne mogu, već znam šta mogu. Uvek sam pokušavao, a i dan-danas pokušavam, da dam što više sebe. Mislim da je to jedini put, onda ideš napred i dobiješ skandiranje navijača, verovatno su i oni to nešto prepoznali. Sigurno je da bih voleo da sam imao šansu da se borim za titulu, da ne osvojim samo dva Kupa, nego da osvojim četiri Kupa i titule. Moj moto je bolje da rasteš polako nego jako brzo, jer onda i brzo padaš” – istakao je Saša Zdjelar.

Greatodds

Kasnije je dodao: “Ova polusezona bila je za čistu desetku. Da nas je neko pitao na pripremama u Sloveniji šta i kako hoćemo, verovatno niko na papir ne bi napisao nešto ovako. Prošli smo u nokaut fazu u Evropi, prvi smo na tabeli Superlige Srbije i imamo razliku, a nijednu brigu.”

Osvrnuo se i na trofeje: “Za mene je Superliga broj jedan. S druge strane, takmičenje u Evropi je dobro zbog finansija, ali zadovoljio bih se sa dva trofeja” – kaže Saša Zdjelar.

Manćini: “Italija će ići u Katar”!

Napišite komentar

view all comments