Zanimljiva izjava Inzagija nakon senzacije i pobede njegovom tima nad Juventusom

Pre 23 godine je osvojio titulu sa Juventusom. Ovog marta je isti klub skoro sigurno odvojio od nove titule i prekida vladavine italijanskim fudbalom.

Juventus je još jednom razočarao. Danas su na svom terenu izgubili od Inzagijevih „veštica“ – Benevento je slavio sa 1:0 u Torinu što je zasigurno stavilo tačku na ambicije za Skudeto.

Ako se ovako nastavi, Juventus neće izgubiti samo titulu već će ugroziti uopšte i ulazak u Ligu šampiona. „Bjankoneri“ imaju pet bodova više od Napolija i Rome, uz to Gatuzov tim ima i utakmicu manje.

Po kraju utakmice Paratići je izjavio kako će Ronaldo ostati i tokom naredne sezone, ali i kako čelni ljudi i dalje veruju u svog trenera. Pirlova debitantska sezona je šokantna, sa njim pada i dominantna era Juvea u italijanskoj Seriji A, ali se nastavlja i neuspešnost u Ligi šampiona. On je izjavio kako veruje u Pirla što verovatno znači i ostanak legende.

Filipo “Pipo” Inzagi, nekada izuzetan strelac, sada trener Beneventa je po svemu sudeći označio promenu na fudbalskom tronu Italije, pobedivši nekadašnjeg saigrača, trenera Juventusa Andreu Pirla.

Posle senzacije vikenda, Inzagi je bio vrlo skroman u izjavi, ali i ponosan.

Govorio sam igračima da možemo ovde do bodova, ali svejedno, malo ko je mogao da veruje da ćemo osvojiti baš ceo plen. Već sam spremio govor za poraz i to vam dovoljno govori. Čestitam svojim igračima i zahvalan sam im do kraja života na igri jer su dali svoj maksimum„, rekao je Pipo Inzagi.

Napišite komentar

view all comments