VUKANOVIĆ OTIŠAO: Ja sam svaki svoj minut odradio pošteno!

Aleksa Vukanović je prvi fudbaler koji je napustio redove Crvene zvezde ove zime.

Krilnom napadaču je istekao ugovor sa crveno-belima i sada je slobodan igrač.

Greatodds

Napadač je rekao da ne žali što je pre tri godine umesto finansijski jačih ponuda izabrao Crvenu zvezdu.

“To je jedan lep period, pune tri godine sam proveo u Zvezdi. Nisam žalio što sam izabrao Zvezdu, iako je tada bilo i finansijski boljih ponuda za mene. Kada je stigla ponuda iz Zvezde, znao sam da to hoću! Nije trebalo da se nešto puno natežemo oko cifre i svega ostalog. Brzo smo se dogovorili“, rekao je Aleksa Vukanović za “Mondo”.

Do kraja života će pamtiti gol protiv Jang Bojsa vredan plasmana u Ligu šampiona i pogodak protiv Partizana u 160. večitom derbiju.

“Taj gol Jang Bojsu, ali i pogodak u 160. derbiju za 2:1 mi mnogo znače.”

Napadač kaže da je znao još letos da neće da igra tokom jeseni, ali nije želeo da se buni.

“Ja sam to znao još letos, na pripremama. Eto, nisam našao nešto konkretno za sebe i rekao sam Dejanu Stankoviću da hoću da se borim za mesto u timu. Verovatno su neke druge stvari uticale na moju manju minutažu, ali sam zahvalan na svakom trenutku na terenu koji mi je Stanković dao. Ja sam svaki svoj minut odradio pošteno, i trening i utakmicu. To se videlo, igrao sam pošteno i nakon skoro šest meseci pauz”, rekao je Vukanović i nastavio:

“Nisam saznao ništa! Ne znam ni da li ću ikada saznati, ali takva je situacija. Ja nisam neko ko trči i vuče za rukav da pita zašto ne igra, jednostavno je tako i idemo dalje.”

“Imali smo razgovor u Mađarskoj, ali nije tu bilo konkretne ponude. Mislim da će se u narednim danima znati sve. Menadžer mi je rekao da postoje ponude, za sada su opcije Kina, Katar i Saudijska Arabija“, rekao je sada već bivši napadač Crvene zvezde.

Dragović: ,,Zvezda je uvek bila san i ljubav za ceo život”

Napišite komentar

view all comments