Vojvodina pronašla novog trenera!

Slavoljub Đorđević biće novi trener Vojvodine. Pored njega u klub stiže i novi sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

Odlični rezultati sa omladincima Crvene zvezde u okviru Lige šampiona, zatim sezona za pamćenje u Radniku iz Surdulice i kao posledica toga – rad u velikom klubu. Bivši kapiten Crvene zvezde Slavoljub Đorđević u naredna 24 sata biće promovisan u novog šefa stručnog štaba novosadske Vojvodine.

Mladi stručnjak je praktično dogovorio sve uslove saradnje sa novosadskim superligašem i ostale su samo sitnice kako bi bi njegov dolazak bio ozvaničen. Kada je bilo jasno da će Nenad Lalatović, posle višemesečnog rata sa Upravom, napustiti Srpsku Atinu, Đorđević je postao prvi pik uprave prošlogodišnjeg osvajača kupa. Pričalo se i o Amaru Osimu, kao i Nebojši Vignjeviću, ali je Slavoljub Đorđević dobio prednost. Pre svega jer je u usponu karijere, te činjenice da odlično poznaje prilike u srpskom fudbalu.

Što se tiče Dunđerskog, on je skoro pet godina obavljao funkciju sportskog direktora Spartaka iz Subotice, a jedan deo svoje funkcionerske karijere je proveo upravo na ovom mestu, kao sportski direktor najvećeg novosadskog kluba.

Napišite komentar

view all comments