VEST DANA IZ BARSELONE: Kuman odlazi, legendarni igrač je novi trener Katalonaca?

Barselona je potpuno razočarala navijače kad je bilo najpotrebnije, porazom od Selte na „Kamp Nou“ ispala je definitivno iz trke za titulu kolo pre kraja.

Razočarani su svi, navijači su besni, a predsednik Đoan Laporta se još uvek ne oglašava, ali mediji tvrde da je smena trenera neminovna i da je naslednik poznat!

U pitanju je legenda kluba i španske reprezentacije Ćavi Ernandez, trener Al-Sada iz Katara. Nedavno je Španac produžio ugovor sa klubom, ali je juče stigao u glavni grad Katalonije na odmor i poneo je očigledno sve kofere koje poseduje, pa je jasno o čemu je reč. On ima klauzulu za raskid ugovora u Kataru samo u slučaju ako ga Barselona pozove na mesto trenera.

Mediji su po slici sa aerodroma, ali i prema još nekim informacijama iz pouzdanih izvora gotovo sigurni da je Ćavi još pre godinu dana dao reč Laporti da će preuzeti Barselonu i da sada ispunjava ono što je obećano. Čekaju nas velike promene i klubu koji je potpuno podbacio ove sezone. Mesi je na izlaznim vratima, Aguero na ulaznim, biće tu svašta…

Napišite komentar

view all comments