VELIKI DAN ZA ATLETIKO: Najbitniji ugovor je upravo potpisan!

Ljubav između Atletiko Madrida i trenera Dijega Simeonea, koja traje već devet godina, tačnije od 2012. godine će biti nastavljena barem još dve godine.

Godinu dana pre isteka ugovora, trener „jorgandžija“ i uprava kluba su dogovorile saradnju na još dve sezone, što znači da će popularni „Čolo“ ostati na stadionu „Vanda Metropolitana“ do 2024. godine.

Ćovek koji je u prethodnoj sezoni doneo drugu titulu prvaka Španije u svom devetogodišnjem mandatu, iako je argentinski stručnjak imao određenih zahteva, a pre svega vezanih za igrački kadar, lako se dogovorio sa upravom oko nastavka saradnje. Simeone najpre želi da ekipa ostane na okupu i da se tim dodatno pojača za odbranu titule i napad na Ligu šampiona.

Prioritet je dovođenje napadača Lautara Martineza za koga prvak Italije Inter traži 70.000.000 evra na ime obeštećenja. Simeone insistira na njemu, pa će biti posla za čelnike kluba.

U svakom slučaju, ostankom na klupi još tri godine, Atletiko Madrid je završio veliki posao u borbi sa najvećim rivalima Real Madridom i Barselonom.

Napišite komentar

view all comments