Večeras igra Srbija! Napred „Orlovi“…

Reprezentacija Srbije je čak tri puta skuplja od reprezentacije Republike Irske, motiva ima, novi selektor je tu. “Orlovi” se u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo u Kataru 2022, sastaju večeras od 20:45 sa reprezentacijom Republike Irske na stadionu „Rajko Mitić“.

Srbija vredi 347,55 miliona, dok Irska vredi 102,9 miliona, prema informacijama sa sajta Transfermarket. Međutim, poznato je da cena ne igra glavnu ulogu i da sve mora da se dokaže na terenu. Znali su naši reprezentativci mnogo puta da prokockaju prednost i ulogu favorita na papiru….

Oči javnosti su uprte u novog selektora Dragana Stojkovića Piksija. Svi očekuju puno od njega, ovoga puta u ulozi selektora, kao što je puno davao dok je bio u kopačkama, na terenu. Veliki teret je na njegovim leđima, ali toga je i bio svestan i ne beži od toga, ali da je malo vremena imao, jeste.

On je došao da unapredi igru reprezentacije, da uvede red i mir i da se kvalifikujemo na Mundijal. Nije realno da to učini posle dva dana od okupljanja igrača, ali ono što od njega može da se očekuje posle tako kratkog vremena je odnos reprezentativaca prema najdražem dresu.

Jedva čekamo 20:45 časova da počne meč i da naši reprezentativci izađu na teren. Napred „Orlovi“.

Određeni deo publike će biti uskraćen za gledanje ovog duela, pošto će prenos meča imati priliku da gledaju samo korisnici SBB-a na kanalu Nova S.

Napišite komentar

view all comments