Vardi 2 meseca van terena, novi problemi za Rodžersa!

Engleski mediji prenose da će najbolji fudbaler i golgeter Lester Sitija Džejmi Vardi odsustvovati sa terena oko osam nedelja zbog povrede tetive.

Iskusni napadač se požalio na bolove tokom nedavne utakmice Liga kupa Engleske protiv Liverpula zbog čega ga je menadžer Brendan Rodžers odmarao na Boksing dej protiv Mančester Sitija.

Greatodds

Lester je dobio taj duel, Vardi je odigrao svih 90 minuta, ali su pregledi posle meča pokazali da se situacija pogoršala i da mu predstoji duža pauza. Srećna okolnost je da neće morati na operaciju.

“Da, ne treba operacija i to je jedina dobra vest. Na žalost, nećemo ga imati neko vreme. Prognoze su da će pauzitati oko osam nedelja. Znbači da ga nećemo imati na raspolaganju sve do marta”, razočaran je menadžer lisica Brendan Rodžers.

Vardi je najveća, ali ne i jedina Rodžersova briga. Patson Daka je takođe povređen i propustiće Afrički kup nacija, dok će Keleči Iheanačo učestvovati tamo sa selekcijom Nigerijom, što ostavlja Lesteru ograničene mogućnosti u napadačkoj liniji.

Problema ima i u odbrani, veteran Džoni Evans je morao na operaciju i biće na raspolaganje tek u aprilu.

Lester je trenutno deseti na tabeli Premijer lige. Prvi naredni meč igra u subotu protiv Votforda u okviru FA kupa Engleske.

Napišite komentar

view all comments