U KK Crvenoj Zvezdi nekoliko članova pozitivno na koronavirus

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da u ekipi ima nekoliko slučajeva koronavirusa.

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba,  koja su obavljena pred utakmicu 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, identifikovani pozitivni i oboleli na virus Covid 19“, stoji u saopštenju i dodaje se da su svi članovi u izolaciji:

„U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije“, dodaje se u saopštenju.

Shodno situaciji oko virusa, odložen je meč između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde, a ABA liga će naknadno saopštiti novi termin odigravanja.

„Shodno tome, utakmica 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom koja je trebalo da se odigra večeras se odlaže, a novi termin biće saopšten naknadno. Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga“.

„Do pristizanja rezultata ponovnih testiranja, sprovođenja detaljnih zdravstvenih pregleda i isteka inkubacionog perioda, sve dalje sportske aktivnosti prvog tima se supenduju, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima KK Crvena zvezda mts blagovremeno ćemo obavestiti javnost“, saopštili su iz Crvene zvezde.

Napišite komentar

view all comments