Trojica fudbalera Juventusa kažnjena zbog „Korona žurke“

Komšija fudbalera Juventusa Vestona Mekenija, prijavio ga je policiji zbog zabave koju je igrač organizovao jedne večeri.

Organizacija proslava i okupljanja je zabranjena u Italiji zbog pandemije, a Mekeni je prekršio zabranu pozivajući saigrače Paula Dibalu i Artura, ali i mnoge druge, u svoju kuću.

“Mislim da poznati fudbaler nije iznad zakona. Izašao sam oko 22:30 da prošetam psa i video sam kolonu automobila ispred njegovog dvorišta. Tamo je bila grupa ljudi. Nisu nosili maske. Bilo je mnogo Mercedesa, Džipova i nekoliko taksija koji su dovezli devojke. Budući da večere u krugu prijatelja nisu dozvoljene i da je na snazi policijski sat, odlučio sam da pozovem policiju”, ispričao je komšija igrača „Stare dame“.

Kad je policija stigla, zatekla je više ljudi na žurki, a komšija kaže da ih je bilo još samo što su dolazili i odlazili.

“Verovatno su neki uspeli da odu. Nemam ništa protiv Mekenija, miran je i profesionalac. Ili je kod kuće ili na treninzima. I navijam za Juventus, zato i žalim. Možda bi se trebali manje zabavljati, a više da se koncetrišu na teren”, zaključio je on.

Zbog ove situacije, čelnici kluba su odlučili da suspenduju trojicu igrača.

Napišite komentar

view all comments