TRENERSKA VRTEŠKA: Argentinac na klupi Intera! Ko će na klupu Totenhema, a ko Real Madrida?

Brže bolje, nakon odlaska trenera Antonija Kontea, uprava „neroazura“ je dovela novog trenera i to ni više ni manje nego iz Argentine, koji nema iskustvo treniranja ekipe u Evropi!

U pitanju je Marselo Galjardo. Trener River Plate je naslednik Antonija Kontea na klupi Intera, javljaju dobro obavešteni mediji.

Galjardo je zreo da se dokaže i u Evropi, želi da napusti River i postane šef struke Intera. Sa Argentincima je osvojio Kopa Libertadores, a sad želi da osvaja pehare i u Italiji i Evropi.

Konte je napustio Inter iako je osvojio Skudeto, a Real Madrid bi trebalo da bude njegova sledeća destinacija, iako se upravo Marselo Galjardo pominjao kao želja „kraljevskog kluba“.

Najnovije informacije stižu iz Madrida, a radi se o interesovanju za Maurisija Poketina, koji će pre napustiti klupu PSŽ-a, nego što je na nju seo. Takođe, realan je i povratak u London i na mesto menadžera Totenhema! Isti treneri i klubovi se nekako vrte u krug, pa je čak bilo govorkanja o angažovanju Kontea za menadžera „pevaca“. Sve je još otvoreno.

Napišite komentar

view all comments