TRENER IGOKEE JASAN: Želim da nas se svi plaše!

Očigledno je da Igokea ove sezone ima visoke ciljeve, kao što je u prethodnoj bila najprijatnije iznenađenje ABA lige.

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je danas da želi da se njegovog tima u predstojećoj sezoni ABA lige plaše svi timovi i dodao da očekuje pobedu protiv Borca na otvaranju sezone.

Ono što želim kada je u pitanju ova sezona je da ponovo košarkaška javnost ima mišljenje da Igokea igra najlepšu košarku. Želim da se mog tima svi plaše kako ovi timovi koji su okupili moćne rostere, tako i svi ostali“, rekao je Bajić, a prenosi ABA liga.

Košarkaši Igokee će sutra na otvaranju nove sezone ABA lige za njih, dočekati ekipu Borca iz Čačka.

Prva utakmica je sa Borcem, tim koji je promenio roster i sigurno je da zaslužuju maksimalan respekt. Nismo imali puno materijala za pripremu utakmice, ali šta je tu je. Moramo se okrenuti individualnim kvalitetima njihovih igrača, dosta su se pojačali, u poslednjih par dana doveli su dva nova igrača”, rekao je Bajić.

Igramo na domaćem parketu i treba da gledamo sebe. Mene kao trenera raduje to da je pristup igrača na svakom treningu i kroz pripremne utakmice na visokom nivou i nadam se jednom dobrom odgovoru na terenu, samim tim očekujem i prvu pobedu na otvaranju ABA lige“, dodao je on.

Bajić je istakao i da je njegov tim u poslednjem periodu bio suočen sa bolešću šestorice igrača, od kojih su trojica bila van stroja.

Starks je pod injekcijama i medicinski tim ulaže maksimalne napore da što kompletniji izadjemo u prvom kolu… Međutim, ja sam čovek koji gleda samo pravo i koji se ne plaši ničega, pun sam samopouzdanja i tako i ulazim u ovu sezonu što želim i da prenesem na svoje igrače“, završio je Bajić.

Oni su imali jako dobar pripremni period, čak je savladana i ekipa Bešikataša na jednom turniru na kojem su učestvovali u predsezoni.

Utakmica Igokea – Borac igra se sutra od 17.00 časova.

Napišite komentar

view all comments