Top Bet – Tiket dana za utorak 24. novembar

Nastavlja se najjače takmičenje u Evropi Liga šampiona, očekuje nas puno jakih duela za koje smo spremili naše predloge. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Ren – Čelsi

2 (kvota 1.60)

Tim iz Londona je na čelu tabele, ali ima bodova koliko i Sevilja. Ovo je sjajna prilika da naprave razliku na tabeli. Predlog za klađenje je na pobedu Čelsija.

Borusija Dortmund – Klub Briž

1-1&I2+ (kvota 3.40)

Gosti imaju svoju šansu i dalje za prolaz u grupnoj fazi, ali ako Haland nastavi da teroriše prtivničke mreže, kao u prošlom kolu protiv Herte, ne piše im se dobro. Predlog za klađenje je na pobedu Borusije i u prvom poluvremenu i na kraju iz najmanje dva gola na poluvremenu.

Dinamo Kijev – Barselona

2 (kvota 1.72)

Dok im u prvenstvu ne ide baš najbolje, Katalonci u LŠ igraju sigurno i do sada imaju sve pobede, pa nema razloga da se tako i ne nastavi. Predlog za klađenje je na pobedu Barselone.

Lacio – Zenit

I1+&II1+ (kvota 1.69)

Od ekipe Zenita se možda više očekivalo u ovom takmičenju. Moraju da pokušaju da poprave utisak, a Lacio za sada korača sigurno ka prolasku grupe. Predlog za klađenje je na po najmanje jedan gol u oba poluvremena.

PSŽ – Lajpcig

1 (kvota 1.70)

Parižani nemaju više pravo na grešku. Nalaze se na trećoj poziciji u grupi sa dva poraza i pobedom i to niko nije očekivao. Bila bi velika katastrofa za prošlogodišnjeg finalistu da ne prođe ni grupu. Predlog za klađenje je na pobedu PSŽ-a.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments