TOP BET tiket dana za subotu 22. maj

Pakleni vikend je pred nama. Odlučujuće utakmice za titulu u Španiji, poslednje kolo u Nemačkoj i još mnogo mečeva za klađenje. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Madriđani moraju da pobedu i da čekaju kiks Atletika kako bi se nadali tituli. Problem za njih može biti što ekipa „žute podmornice“ ima motiv da pobedom izbore plasman u Ligu Evrope naredne sezone, u kojoj su se odlično pokazali ove. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom poluvremenu i ukupno najmanje tri gola na meču.

Valjadolid – Atletiko Madrid

x2&0-2 (kvota 2.45)

Ekipu Dijega Simeonea očekuje finalna borba za titulu. Urađena je velika stvar ove sezone, trenutno su prvi sa dva boda više od gradskog rivala i na korak su od titule, a znajući karakter trenera, ovde će se igrati do poslednje kapi znoja. Predlog za klađenje je dupla šansa na Atletiko uz najviše dva gola na meču.

„Milioneri“ su obezbedili Ligu šampiona, dok će se „farmaceuti“ zadovoljiti Ligom Evrope. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Krotone – Fiorentina

Krotone je otpisan iz Serije A, a Fiorentina je obezbedila opstanak još ranije, međutim više od toga nisu mogli, iako imaju ekipu za veće rezultate od trenutnih. Predlog za klađenje je na pobedu Fiorentine.

* Kvote su podložne promenama…

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments