Top Bet – Tiket dana za sredu 25. novembar

Nastavlja se grupna faza Lige šampiona, očekuje nas puno jakih duela, a ovo su naši predlozi. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Ajaks – Mitjilend

1+&3+ (kvota 1.72)

Ajaks je raspucan ove sezone, Dušan Tadić igra sjajno, a čekajući kiks Atalante moraju da iskoriste da pobegnu italijanskoj ekipi i odovje se na drugoj poziciji. Predlog za klađenje je na pobedu Ajaksa uz najmanje tri postignuta gola na meču.

Bajern Minhen – Salcburg

1-1&I2+ (kvota 2.45)

Nakon lošeg rezultata u Bundesligi u prošlom kolu, Minhenski tim će želeti da popravi utisak i ovo je idealna prilika za to.  Predlog za klađenje je na pobedu Bajerna i u prvom poluvremenu i na kraju uz najmanje dva gola na poluvremenu.

Inter – Real Madrid

I1+&II1+ (kvota 1.56)

U prošlom kolu Real Madrid je savladao Inter rezultatom 3:2. Da li Inter može da se revanšira, nismo sigurni, ali očekujemo ponovo golove na meču. Predlog za klađenje je na po najmanje jedan gol u oba poluvremena.

Liverpul – Atalanta

I1-2&4+ (kvota 3.60)

Atalanta je deklasirana u prošlom kolu od strane Liverpula, a Liverpul igra sjajno i bez primljenog gola ove sezone u LŠ. Predlog za klađenje je na pobedu Liverpula uz jedan do dva gola u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola ukupno na meču.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments