Top Bet – Tiket dana za sredu 18. novembar

Još jedan dan sa utakmicama Lige nacija. Meč u fokusu je Srbija – Rusija koji se igra večeras od 21 časova. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Srbija – Rusija

1 (kvota 2.75)

Nakon ispadanja iz finala za Euro 2020, naša reprezentacija dočekuje Rusiju. Jedino pobedom i pobedom Mađara opstajemo u B diviziji. Predlog za klađenje je na reprezentaciju Srbije.

Novak Đoković – Danil Medvedev

1 (kvota 1.42)

Drugi meč Novaka na završnom turniru u Londonu. Protivnik je Medvedev, dok obojica do sada imaju po jednu pobedu. Predlog za klađenje je na pobedu Novaka uz odličnu kvotu.

Belgija – Danska

1 (kvota 1.85)

Belgija je prva u grupi sa četiri pobede, dok je Danska druga na iznenađenje svih ispred Engleske. Meč za prvo mesto u grupi. Predlog za klađenje je na pobedu Belgije.

Engleska – Danska

1 (kvota 1.22)

Englezi su jako loše startovali i zauzimaju treću poziciju sa dva poraza. Oni moraju pobedom da pokušaju da stignu Dansku na drugoj poziciji. Island je ubedljivo najlošija ekipa sa svih 5 poraza u grupi. Predlog za klađenje je na pobedu Engleske.

Poljska – Holandija

I1+ & II1+ (kvota 1.76)

Jedna od izjednačenijih grupa u Ligi nacija. Ovo je direktna borba za prvo mesto u slučaju kiksa Italije, a grupa je sama po sebi takva da svako može svakoga da pobedi. Predlog za klađenje je minimum po jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments