Top Bet – Tiket dana za sredu 16. decembar

Ova sreda nam donosi sjajne utakmice i nekoliko derbija širom Evrope, pa je zaista teško opredeliti se koje utakmice staviti na tiket. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Lester – Everton

I1+&II1+ (kvota 1.66)

Ovo je pored derbija u Liverpulu, najzanimljiviji duel. Lisice su treće na tabeli sa 24 bodova i imaju priliku da se popnu i na prvo mesto u zavisnosti od rezultata pomenutog derbija. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Liverpul – Totenhem

I1-3&II1-3 (kvota 1.95)

Liverpul je na poslednjih pet međusobnih duela pobedio u svim mečevima, a trenutno ova dva tima dele prvu poziciju sa po 25 bodova. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Barselona – Real Sosijedad

Barselona mora da pobedi vodeći Sosijedad ukoliko misli da se ozbiljnije uključe u trku za titulu. Predlog za klađenje je dupla šansa na Barselonu uz najmanje tri gola na meču.

Juventus – Atalanta

1 (kvota 1.95)

Stara dama ima lepu priliku da izbije na drugo mesto, ukoliko ishod derbija u milanu bude povoljan po njih. Predlog za klađenje je na pobedu Juventusa sa odličnom kvotom.

Inter – Napoli

x (kvota 1.95)

Duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. I jedni i drugi su imali određene kikseve u sezoni, a ako ste dovoljno hrabri mi imamo zanimljiv tip za ovaj meč. Predlog za klađenje je na nerešen rezultat.

Top Bet


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments