Top Bet – Tiket dana za sredu 06. januar

Danas nas očekuju dva velika derbija u Italiji i Engleskoj, a pored toga se igra i veliki broj zanimljivih mečeva. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tip dana i sastavili Tiket dana sa predlozima za klađenje i Top kvotama.

Lacio – Fiorentina

I1+&II1+ (kvota 1.76)

Lacio je doživeo blagi pad na tabeli, dok Fiorentina igra sve bolje. Na poslednjih pet susreta, Rimljani imaju četiri pobede. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.

Milan – Juventus

x2&2-3 (kvota 3.15)

Veliki derbi Italije, gde jedina neporažena ekipa u Evropi dočekuje šampiona juventus, a ako neko može da im nanese poraz, to je svakako ekipa iz Torina. Predlog za klađenje je dupla šansa na Juventus uz dva do tri gola na meču.

Atletik Bilbao – Barselona

Barselona svoje protivnike pobeđuje teškom mukom ove sezone, a Atletik je uvek neugodan domaćin. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Mančester Junajted – Mančester Siti

GG&3+ (kvota 2.00)

Derbi grada Mančestera se igra u EFL kupu. Junajted je u odličnoj formi u poslednje vreme, a i Grašani igraju stabilno. Predlog za klađenje je da oba tima daju gol i ukupno tri gola na meču.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments