Top Bet – Tiket dana za ponedeljak 28. decembar

Premijer liga je ponovo udarna i ovog ponedeljka, već poznata po tome kada se spajaju kola oko praznika. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje i Top kvotama.

Kristal Palas – Lester

I1-3&II1-3 (kvota 2.05)

Igra Lester podseća na onu sezonu kada su bili šampioni. Pitanje je dokle mogu ovako, a domaća ekipa nije nimalo prijatna na svom terenu. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Čelsi – Aston Vila

1 (kvota 1.85)

Lepa kvota na Čelsi koja mora da se odigra. Timovi su na deobi 7. i 8. mesta sa istim brojem bodova, pa im je ovo sjajna prilika da preteknu rivala. Predlog za klađenje je na pobedu Čelsija.

Everton – Mančester Siti

Everton igra sezonu iz snova i trenutno je drugi iza gradskog rivala Liverpula. Siti je trenutno šesti na tabeli i ne sme da dozvoli da bude poražen. Predlog za klađenje je da obe ekipe postižu po gol.

Boavista – Braga

I1+&II1+ (kvota 1.75)

Iako je Boavista pretposlednja ekipa na tabeli, u poslednja tri susreta protiv Brage imaju tri pobede. Braga je trenutno četvrta i drži priključak za vodećim timovima. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u oba poluvremena.

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments