Top Bet – Tiket dana za nedelju 27. decembar

Ove nedelje je Premijer liga u centru pažnje, pa smo najveći deo predloga posvetili upravo njoj. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Liverpul – VBA

1-1&3+ (kvota 1.90)

Liverpul grabi ka tituli i ove sezone i igra prilično sigurno, gde će želeti da zadrže vodeću poziciju na tabeli. VBA se još uvek pronalazi sa novim trenerom. Predlog za klađenje je na pobedu Liverpula i na poluvremenu i na kraju uz najmanje tri gola na meču.

Vulverhempton – Totenhem

I1+&II1+ (kvota 1.91)

I jedna i druga ekipa su doživeli pad na tabeli i bodovi su im preko potrebni. Totenhemom napad na čelu sa Kejnom i Sonom večeras mora da proradi. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Belenenses – Sporting

Sporting je trneutno vodeća ekipa u Portugalu i jedina ekipa bez poraza ove sezone u tom prvenstvu, p bi tako trebalo da ostane i posle ovog duela. Predlog za klađenje je na pobedu ekipe iz Lisabona.

Anderleht – Beršot

I1-3&II1-3 (kvota 1.90)

Dve ekipe koje se nalaze na petoj i šestoj poziciji u prvenstvu. Anderleht zaostaje čak deset bodova za vodećom ekipom i ukoliko žele da se uključe u trku ozbiljnije, moraju da idu na sve ili ništa. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments