TOP BET tiket dana za nedelju 23. maj

Juče smo saznali ko je osvojio titulu u Španiji, a danas čekamo ishode mečeva francuske Lige 1 gde će biti jako neizvesno. Tu je i Serija A gde se vodi velika borba za Ligu šampiona, kao i u Premijer ligi. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

„Lisice“ su porazom od Čelsija ugrozile poziciju koja vodi u Ligu šampiona i sada su im za petama u pravo tim iz Londona i Liverpul. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom i drugom poluvremenu.

Atalanta – Milan

4-6 (kvota 2.25)

Ovo je direktna borba za Ligu šampiona i duel u kojem će najviše prštati u poslednjeg kola Serije A. Predlog za klađenje je na četiri do šest golova na meču.

Lil ima istorijsku priliku da osvoji titulu i to ispred prebogatog PSŽ-a kojem beži bod na tabeli. Predlog za klađenje je dupla šansa na Lil uz najviše dva gola na meču.

Brest – PSŽ

PSŽ je dozvolio sebi da ugrozi osvajanje šampionske titule, iako se pred početak to činilo kao lak posao. Pobeda je imperativ i da čekaju kiks Lila… Predlog za klađenje je na pobedu PSŽ-a uz najmanje tri gola na meču.

* Kvote su podložne promenama…

Odigrajte tiket na sajtu TOP BET.

Napišite komentar

view all comments