Top Bet – Tiket dana za nedelju 15. novembar

Danas se igraju utakmice Lige nacija. Meč u fokusu je gostovanje naše reprezentacije u Mađarskoj. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Mađarska – Srbija

0-2 (kvota 1.50)

Nakon ispadanja iz finala za Euro 2020, našu reprezentaciju očekuje težak meč u Mađarskoj koja je druga u grupi, dok mi zauzimamo poslednje mesto. Predlog za klađenje je na maksimum dva postignuta gola na meču.

Holandija – BIH

1 (kvota 1.47)

Holandija polako gradi put do staza stare slave. Oni su favoriti u ovom duelu, ne smeju da kiksnu u jakoj grupi. U prvom ikada odigranom meču ove dve zemlje je bilo 0:0. Predlog za klađenje je na pobedu Holandije.

Belgija – Engleska

I1-3&II1-3 (kvota 2.10)

Jedan od najvećih derbija dana, ne samo u Ligi nacija već i uopšte u Evropi. Belgija je prva u grupi sa tri pobede, dok Engleska diše za vrat Danskoj. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Italija – Poljska

I1+&II1+ (kvota 1.91)

U ovoj najjačoj grupi Lige nacija svaka utakmica je derbi, pa tako i ova. Da li će Levandovski i na ovoj utakmici postići gol. Mi verujemo da hoće. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments