Top Bet – Tiket dana za nedelju 13. decembar

Danas možda nema derbija kao juče, ali to ne znači da ponuda nije odlična. Čeka nas uzbudljiva nedelja sa bogatom ponudom utakmica. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Real Sosijedad – Eibar

1 (kvota 1.75)

Verujemo da Sosijedad na čelu sa Davidom Silvom može da nastavi sjajan niz i da iskoristi poraz Atletika u derbiju za povratak na prvo mesto. Predlog za klađenje je na pobedu domaćina sa odličnom kvotom.

Fulam – Liverpul

3+ (kvota 1.45)

Da li ekipa Aleksandra Mitrovića može da ugrozi vodeći Liverpul i samim tim popravi svoju poziciju na tabeli? Nismo sigurni, ali golovi ne bi smeli da izostanu… Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Bajer Leverkuzen – Hofenhajm

Domaća ekipa je i dalje bez poraza u prvenstvu i zauzima odličnu treću poziciju i pobedom mogu izbiti na čelo tabele, što je neverovatan uspeh. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Atalanta – Fiorentina

1x&3+ (kvota 1.90)

Atalanta je pokazala da je jaka i stabilna ekipa, dok Fiorentina nikako da uđe u pravu formu, iako ima tim za respekt. Predlog za klađenje je dupla šansa na Atalantu uz najmanje tri gola na meču.

Danas nas očekuje derbi u Francuskoj gde PSŽ dočekuje Lion. Parižani su vodeća ekipa, ali je razlika samo dva boda između ova dva tima. Predlog za klađenje je na najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments