Top Bet – Tiket dana za nedelju 06. decembar

Ova nedelja je idealna za klađenje od kuće uz dodatnih 10% koje dobijate na uplatu depozita. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Lil – Monako

I1+&II1+ (kvota 1.72)

Ovo je derbi kola u Francuskoj ligi. Dve ekipe su u sjajnoj formi i imaju isti broj bodova. Lil je poražen samo jedanput ove sezone, pa će Kneževi imati težak zadatak pred sobom. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Roma – Sasuolo

1x&2-4 (kvota 2.05)

Gosti su ispred Vučice na tabeli, ali sada Rimljani imaju priliku da ih pobedom prestigne i izjednače se na tabeli sa Juventusom na deobi trećeg mesta. Predlog za klađenje je dupla šansa na Romu uz dva do četiri gola na meču.

Totenhem – Arsenal

I1-3&II1-3 (kvota 2.10)

Londonski derbi u kojem se sastaju dve ekipe sa različitim raspoloženjem i stanjem na tabeli. Da li Arsenal može da ugrozi vodeći Totenhem i prekine lošu seriju rezultata? Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Liverpul – Vulverhempton

1-1&3+ (kvota 3.45)

Ove dve ekipe deli samo četiri boda na tabeli, iako je Liverpul treći, a Vukovi deseti. Predlog za klađenje je na pobedu Liverpula i na poluvremenu i na kraju uz najmanje 3 gola na meču.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments