Top Bet – Tiket dana za četvrtak 26. novembar

Četvrtak je dan rezervisan za Ligu Evrope. Pored Crvene zvezde, igra se velikih broj zanimljivih utakmica. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Gent – Crvena zvezda

x2&2+ (kvota 2.00)

U prvom njihovom duelu Crvena zvezda je pokazala da može lako da se nosi sa belgijskom ekipom, još kada znaju da pobedom imaju šansu da obezbede proleće u Evropi, onda dileme nema da će da ti sve od sebe. Predlog za klađenje je na pobedu Crvene Zvezde.

Slovan Liberec – Hofenhajm

2&3+ (kvota 2.00)

Češka ekipa je pokazala da su pored Genta najlošiji tim u grupi sa dva poraza i jednom pobedom do sada, pa teško da može i danas nešto da bude drugačije. Predlog za klađenje je na pobedu Hofenhajma uz najmanje tri gola na meču.

Rendžers – Benfika

I1+&II1+ (kvota 1.66)

Dve ekipe koje imaju isti broj bodova i koje igraju prilično efikasan fudbal. Ishod nije izvestan, ali golovi jesu. Predlog za klađenje je na po najmanje jedan gol u oba poluvremena.

Totenhem – Ludogorec

1-1&3+ (kvota 1.68)

Domaćin ove sezone igra sjajno, prvi su u Premijer ligi, ali u Ligi Evrope imaju po šest bodova zajedno sa Antverpenom i Laskom, pa je vreme da se odmaknu. Predlog za klađenje je na pobedu Totenhema i na poluvremenu i na kraju meča uz najmanje tri postignuta gola na meču.

AZ Alkmar – Real Sosijedad

I1-3&II1-3 (kvota 1.68)

Dosta izjednačena grupa gde čak tri tima ima po 6 bodova. Sosijedad je prvi na tabeli u Španiji, a da li imaju snage da igraju dugo u pobedničkom ritmu, videćemo. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola i na poluvremenu i na kraju meča.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments