Top Bet – Tiket dana za četvrtak 12. novembar

Danas se igraju utakmice kvalifikacija za Euro 2020. Najveću pažnju svakako poklanjamo meču Srbija – Škotska. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Srbija – Škotska

1 (kvota 1.80)

Ovo je najveća utakmica za repreyentaciju Srbije u poslednje dve decenije, a toliko vremena je prošlo od plasmana na Evropsko prvenstvo. Nije ni Škotska u boljoj pozicij, ali mi verujemo u naše fudbalere. Predlog za klađenje je na pobedu Srbije.

Gruzija – Severna Makedonija

0-2 (kvota 1.45)

U ovaj meč će obe ekipe ući oprezno, a ni jedni ni drugi nisu preterano napadački orijentisani. Predlog za klađenje je od nula do dva gola na meču.

Mađarska – Island

1 (kvota 2.45)

Mađarski fudbal je u usponu, imaju i predstavnika u Ligi šampiona, a Island nije više toliko jaka reprezentacija kao sa poslednjeg prvenstava. Predlog za klađenje je na pobedu reprezentacije Mađarske.

Severna Irska – Slovačka

I1-3&II1-3 (kvota 2.60)

U međusobnim duelima Slovačka do sada ima dve pobede i jedna nerešena utakmica. I jedna i druga ekipa igraju promenljivo, pa je naš predlog najsigurniji na golove. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments