Top Bet – Tiket dana za četvrtak 03. decembar

Odmah posle utakmica Lige šampiona, na programu je i Liga Evrope. Crvena zvezda dočekuje Hofenhajm, a pored toga se igra i veliki broj zanimljivih duela. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Crvena zvezda – Hofenhajm

1x&2-3 (kvota 3.35)

Crvena zvezda dočekuje Hofenhajm u derbiju grupe u 5. kolu. Crveno-beli povoljnim rezultatom mogu i matematički obezbediti proleće u Evropi. Predlog za klađenje je dupla šansa na Crvenu zvezdu uz dva do tri gola na utakmici.

Gent – Liberec

1 (kvota 1.80)

Belgijska ekipa je bez pobede u ovom takmičenju ove sezone. Oni moraju popraviti utisak protiv ekipe koja ima jedan trijumf u grupi. Predlog za klađenje je na pobedu Gent-a.

Arsenal – Rapid

1-1&3+ (kvota 2.85)

Arsenal lošu formu iz Premijer lige mora da pokuša da popravi mečom u Ligi Evrope protiv austrijske ekipe. Predlog za klađenje je na pobedu Arsenala i na poluvremenu i na kraju uz najmanje 3 gola na meču.

Az Alkmar – Napoli

I1-3&II1-3 (kvota 1.90)

Napoli je poražen neočekivano u prvom duelu ova dva tima i sada će sigurno želeti da im vrate za taj poraz. Holandska ekipa ima svoju šansu za prolaz dalje i ovo će biti jako zanimljiv meč. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Top Bet


Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments