Top Bet – Tiket dana za 6. novembar

Petak je nešto slabiji dan, ali u ponudi su dve utakmice Premijer lige i još nekoliko iz Top pet liga. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Brajton – Barnli

1 (kvota 2.05)

Barnli je ubedljivo najlošija ekipa ove sezone u Premijer ligi, zauzimaju poslednje mesto sa samo jednim bodom. Brajton zauzima 16. mesto na tabeli, ali ne bi trebalo da ima poblema danas. Predlog za klađenje je na Brajton.

Sautempton – Njukasl

2-3 (kvota 2.05)

Ove dve ekipe konačno igraju nešto bolji fudbal u ovoj sezoni. Domaćin je na visokom petom mestu na tabeli sa 4 pobede, dok Njukasl ima 3 pobede i zauzima 11. mesto. Predlog za klađenje je na dva do tri gola na meču.

Elče – Selta

I1-3&II1-3 (kvota 2.35)

Seltina forma je trenutno u padu i nikako da pronađu pravi ritam. Elče je ove sezone imao nekoliko dobrih rezultata koji su zaslužni što se nalaze u sredini tabele. Predlog za klađenje je na od jednog do tri gola u oba poluvremena.

Sasuolo – Udineze

1 (kvota 2.15)

Odlična kvota na domaćina koji je ove sezone najprijatnije iznenađenje u Seriji A. Ekipa našeg reprezentativca Filipa Đuričića je druga na tabeli bez poraza ove sezone. Predlog za klađenje je na pobedu Sasuola.

Verder – Keln

3+ (kvota 1.80)

Keln je jedna od tri ekipe koje još uvek nemaju pobedu u prvenstvu, a idu na gostovanje Verderu koji se nalazi u sredini tabele i koji je na poslednji 5 utakmica postigao barem po gol. Predlog za klađenje je na tri ili više golova.

Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments