Top Bet – Tiket dana za 4. novembar

Danas su na programu utakmice drugog dana Lige šampiona. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Zenit – Lacio

I1+&II1+ (kvota 1.75)

Zenit je ovu sezonu u najelitnijem takmičenju započeo jako loše i ima dva poraza na startu. Lacio je vodeći u grupi, a oba tima igraju sa dosta golova. Lacio je favorit, ali ćemo ovog puta ići nešto sigurnijim korakom. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Barselona – Dinamo Kijev

1-1&3+ (kvota 1.68)

Utakmica u kojoj nema mnogo dileme, Barselona je vodeći tim grupe sa čak sedam postignutih golova i samo jedan primljen u dva meča. Predlog za klađenje je pobeda Barselona i na poluvremenu i na kraju uz tri ili više golova.

Čelsi – Ren

1 (kvota 1.37)

Čelsi je na čelu svoje grupe bez ijednog primljenog gola, dok Ren deluje kao da je malo zalutao u ovo takmičenje i nalazi se na poslednjem mestu u grupi. Ne treba sumnjati u pobedu Plavaca. Predlog za klađenje je na pobedu Čelsija.

Leipzig – PSŽ

I1-3II1-3 (kvota 1.95)

Ova dva tima su se nedavno sastajala u prošlogišnjoj Ligi šampiona kada je PSŽ slavio rezultatom 3:0. Ovoga puta ne očekujemo tako laku utakmicu za njih, a oba tima imaju pobedu i poraz u prva dva meča. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments