Top Bet – Tiket dana za 3. novembar

Danas smo vam pripremili predloge za utakmice Lige šampiona. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Lokomotiva Moskva – Atletiko Madrid

2 (kvota 1.47)

U dosadašnjem toku domaćin ima jedan poraz i jednu nerešenu utakmicu, dok je gost pretrpeo težak poraz od Bajerna, a u drugoj utakmici nakon preokreta savladao Salcburg. Četa Dijega Simeonea želi što pre da obezbedi prolaz dalje i zato je predlog za klađenje na pobedu Atletiko Madrida.

Salcburg – Bajern Minhen

2&4+ (kvota 2.10)

Bajern je nezaustavljiv ove sezone i sa velikom razlikom dobija svoje protivnike. Ni ovoga puta se verovatno domaćin neće lepo provesti. Predlog za klađenje je pobeda Bajerna uz četiri ili više golova.

Atalanta – Liverpool

I1-3&II1-3 (kvota 1.90)

Obe ekipe su jako efikasne i na njihovim utakmicama se često viđa veliki broj golova. Liverpul je prvi u grupi sa dve pobede iz dva meča, dok je Atalanta druga sa četiri boda. Predlog za klađenje je od jednog do tri gola u oba poluvremena.

Real Madrid – Inter

I1+II1+ (kvota 1.53)

Meč dana u Ligi šampiona igra se na stadionu Santijago Bernabeu. Posle prva dva kola ova dva tima se nalaze na trećem i četvrtom mestu što je ispod očekivanja i nemaju više prostora za kiks. Predlog za klađenje je na više od jednog gola u oba poluvremena.

Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments