Top Bet – Tiket dana za 2. novembar

Ponedeljak je dan sa nešto manje utakmica, ali mi imamo svoje predloge. U saradnji sa Top Bet kladionicom sastavili smo Tiket dana sa predlozima za klađenje.

Fulam – WBA

Mitrović strelac na meču (kvota 2.20)

Ovo je duel naših Mitrovića i Ivanovića, sadašnjeg i bivšeg reprezentativca Srbije. Oba tima su loše započela sezonu i na nalaze se na dnu tabele bez ijedne pobede do sada. Predlog za klađenje je da aleksandar Mitrović postiže pogodak.

Lids – Lester

I1-3II1-3 (kvota 1.50)

Ovu utakmicu Premijer lige bi izdvojili kao najzanimljiviju danas. Njih deli samo dva boda na tabeli, Lester ima 12 bodova, dok Lids ima 10. Predlog za klađenje je između jednog i tri gola u oba poluvremena.

Viljareal – Valjadolid

1 (kvota 1.75)

Žuta podmornica je apsolutni favorit na ovom meču, pošto dočekuje Valjadolid koji je zakucan na tabeli španske lige bez ijedne pobede u prvenstvu. Predlog za klađenje je na pobedu Viljareala.

Boavista – Benfika

2 (kvota 1.35)

Boavista nije više ona ekipa koja je disala za vratom vodećem triu… Ove sezone još uvek nemaju pobedu i gosti su apsolutni favoriti, oni se nalaze na drugom mestu iza Sportinga, a ispred Portoa. Predlog za klađenje je na Benfiku uz odličnu kvotu.

Sastavite tiket na sajtu TOP BET.

 

Napišite komentar

view all comments