Top Bet – Specijalne kvote za „večiti derbi“

Ovaj dan smo u potpunosti posvetili 164. „večitom derbiju“, pa se tako ovaj Tiket dana razlikuje od ostalih, jer ćemo danas davati TOP SPECIJALNE KVOTE od kladionice Top Bet samo za duel Crvene zvezde i Partizana.

Kako je danas praznik fudbala na radost „delija“ i „grobara“, iako nema gledalaca na stadionu „Rajko Mitić“ najveći deo publike će ovaj duel pratiti kraj malih ekrana. Povodom 164. „večitog derbija“ kladionica Top Bet je spremila Top specijal sa kvotama i ponudom za ovaj današnji duel koji počinje od 18 časova.

Za crvenu-belu stranu publike tu je igra u kombinaciji strelac na meču Dijego Falćineli i da Crvena zvezda pobeđuje na kraju, a kvota za tu igru je čak 8.33.

Ukoliko ste više opredeljeni za crno-belu stranu i tu je ponuda sjajna pošto imaju kombinaciju da Takuma Asano postiže gol i da Partizan pobeđuje na kraju, a kvota za tu igru je zaista neverovatna 10.55.

Ukoliko ste neutralni i niste sigurno šta da odigrate, iz Top Bet kladionice predlažu sigurniju igru na golove u oba poluvremena (I1-2&II1-2), a kvota je tu i više nego odlična 2.70.

Koja je tvoja omiljena igra? Poseti TOP BET sajt i kladi se odmah.

Napišite komentar

view all comments