Tomašević: ,, Kada sam prešao iz Crvene zvezde u Partizan bilo je to čudno samo po sebi, ali danas je to mnogo teže za igrače”

Nekadašnji košarkaš večitih rivala danas drugačije gleda na svoj potez tokom igračke karijere.

Greatodds

,, Uvek sam govorio da je to bio najvažniji transfer u mojoj karijeri. Kada sam prešao iz Crvene zvezde u Partizan bilo je to čudno samo po sebi ali danas je to mnogo teže za igrače. U današnjoj situaciji i sa svime što znam, ne bih to opet uradio.”

U intervjuu španskim medijima Tomašević je evocirao uspomene na taj period.

,,Igrao sam fudbal nekoliko meseci u Partizanu i onda proveo pet godina u Zvezdi za koju mi je navijala cela familija. Verovatno sam jedini koji je igrao fudbal i košarku u Crvenoj zvezdi i Partizanu.”

Zanimljiva je i anegdota o Željku Obradoviću.

,,Tog leta 2005. sam obećao supruzi da ću da odmorim. Krenuli smo na more u Grčku i u toku putovanja me je pozvao tadašnji selektor Željko Obradović. Još ranije sam mu rekao da ne mogu da se odazovem reprezentaciji i tada mi je rekao da me razume. Ali ovoga puta mi je rekao da sam neophodan njemu i reprezentaciji. Predomislio sam se i okrenuo se nazad. Jednostavno, ne možete da odbijete Željka Obradovića. Svaki igrač kojeg dovede Željko Obradović u svoj klub treba odmah da ga pita za broj žiro računa i da mu uplaćuje 50 odsto svoje plate jer će toliko napredovati kod njega.”

Aleksej Pokuševski u COVID-19 protokolu!

Napišite komentar

view all comments